


Yozgatlı Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Yozgat'a yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Yaptığı binalarla Yozgat eğitimine büyük katkı sağlayan Hayırsever İşadamı Bilal Şahin geçtiğimiz ay Yozgat'a atanan İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş'u ziyaret etti.
Bir yörenin gelişmesi için en önemli etkenin eğitim olduğunu belirten İşadamı Bilal Şahin "Elimizden geldiğince Yozgat eğitimine katkı vermeye çalışıyorum. Bundan sonra da her fırsatta bu desteği sürdürmeye çalışacağım. Daha önce Yozgat halkına söz verdiğim 24 derslikli çok modern bir okulu tamamlayıp, yine Yozgat halkına bağışlayacağım" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı iş adamı Şahin'e teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, eğitimde hayırsever desteğinin çok önemli olduğunu belirterek, "Yozgat'a geldiğimde sizlerin eğitime verdiği desteği öğrendim. Bu desteğin bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Eğitime sağladığınız katkılardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi.
Daha sonra Yozgat'a yeni atanan Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz'ı ziyaret eden Hayırsever İşadamı Şahin, Emniyet Müdürü Yılmaz ile bir süre sohbet etti. Ziyaretlerinden dolayı Şahin'e teşekkür eden Emniyet Müdürü Yılmaz "Daha önce emniyet müdürlüğümüze yaptığınız katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Polis vatandaş ilişkisi bizim için çok önemlidir. Sizlerinde bu tür polis vatandaş ilişkilerine destek vermeniz bizleri mutlu etmektedir." diye konuştu.
21 Şubat 2012 Salı
Henüz yorum yazılmamış... Bu habere ilk yorumu siz yapın