


Sorgun ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından TOKİ konutları alanında yapılacak olan ilköğretim okulunun yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirileceğini söyledi.
14 derslikli ilköğretim okulu inşaatının ihale sözleşmesinin yüklenici firma ile 2011 yılı Aralık ayında imzalandığını ifade eden Yazıcı, ''Yeni yapılacak olan ilköğretim okulumuz yaklaşık olarak 884 bin 997 liraya mal olacak. İşin süresi 300 gün olup arsası, Sorgun Belediyesi tarafından tahsis edildi'' dedi.
Yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak, yer teslimi de yapıldığını belirten Yazıcı, ''Hava şartlarının uygun olmaması nedeniyle inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Ancak Mart ayı içerisinde inşaat çalışmalarının da başlamasını bekliyoruz. Planlanan şekilde inşaat çalışmalarının devam etmesi halinde en geç ekim ayı içerisinde inşaatın tamamlanacağını sanıyoruz'' diye konuştu.
10 bin metre kare üzerine yapılacak olan ilköğretim okulunun TOKİ konutlarında oturan öğrencile için büyük bir önem arz ettiğini dile getiren Yazıcı, önümüzdeki yıl açılması planlanan okulun Sorgun'a hayırlı olması dileklerinde bulundu.
16 Şubat 2012 Perşembe
Henüz yorum yazılmamış... Bu habere ilk yorumu siz yapın