Bugün 19 Mayıs 2012 Cumartesi

Mesleğe uyum semineri sürüyor

Yozgat'a yeni atanan öğretmenlere uyum semineri verilmeye başlandı.

Paylaş :
Yazdır :
Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
13 Şubat 2012 Pazartesi
Mesleğe uyum semineri sürüyor

Yozgat'a yeni atanan öğretmenlere uyum semineri verilmeye başlandı.

Yozgat Anadolu Lisesi Selim Erkoç Toplantı Salonu'ndaki seminerde, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, e-konferans sistemiyle açılış konuşmasını yaptı.

Yozgat ve ilçelerine yeni atanan 500 öğretmene Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli eğitimciler, bir hafta boyunca mesleki alanda ve bölgeyle ilgili çeşitli bilgiler verecek.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Bağcı, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu kaydederek, sorunların üstesinden eğitimle gelinebileceğini vurguladı.

Bağcı, ''Yozgat ve ilçelerimize atanan öğretmenlere uyum semineri veriliyor. Bir hafta sürecek seminerde öğretmenlik ve görev yapacağı yerler hakkında geniş bilgiler verilecek. Öğretmenlik çok kutsal bir görev. Tüm öğretmenlerimize görevlerinde başarı diliyorum. Onların geleceğimiz olan çocuklarımıza en güzel şekilde eğitim ve öğretim vereceklerine inanıyorum'' diye konuştu.

13 Şubat 2012 Pazartesi

Adınız Soyadınız
Yorumunuz
 

Henüz yorum yazılmamış... Bu habere ilk yorumu siz yapın